maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ompeluksia

Ja ihan järisyttävän surkealla kuvan laadulla. Anteeksi. Parempaakaan ei ole tarjolla kun kuvaukset tekee illalla pimeässä kännykkäkameralla :/
Mutta ehkä niistä jotain vihjettä saa mitä meillä tehdään. Tässä murto-osa tekeillä olleista sillä suurimmastaosasta puuttuu käännökset tai resorit. Yksi odottelee nappeja kun en jaksa kaivaa silityslautaa esiin että saisin tukikankaan silitettyä kiinni. Välttelen sitä ehkä tarkoituksellakin kun on eka kerta kun sellaista silittelisin ja eka kerta kun kokeilisin koneella napenläpi tekijää. En halua pilata hyvin alkanutta mekkoa :)

Tässä nyt muutama pusero jotka ovat valmiit.

Tai no, tuon keltaisen otin ja purin kauluksesta kun ei istunut P:lle alkuunkaan. Joku meni pieleen kaavaa leikatessa. Aarrekidsin shortsit on mallina että miten pusero lopulta istuu päälle :)
Niskasa oleva rusettikin piti poistaa. Toivottavasti saan sen takaisin kunhan saan uuden kauluksen tehtyä. On sen verran suloinen tuolla niskassa. Ja rusetti on siis ihan saman värinen kuin kangas, muttamutta... valoitus on mitä on.


 
Norsu teeppari oli testi versio uudesta kaavasta ja siitä tuli vähän turhan leveä. seuraavista olen jättänyt sivusaumat pois. Tämäkin toki käyttöön tulee ja minä ainakin tykkään kuosista todella paljon :)

Vihreähihainen paita on kierrätetty aika pitkälle. Ruskea osa on minun vanha paita ja hihat on kirpparilta ostettu aikuisten mekko. Vihreistä sydämistä tuli shortsitkin, mutta ne on vielä vaiheessa kun merkki jonka ompelin kiinni lähti purkautumaan. nyt pitää keksiä mitä teen sille. Luultavasti merkki lähtee kävelemään ja ompeleiden paikalle tulee joku pikku paikka.
Alla kuvissa näkyy kun paita on haalareiden alla. Aika kivasti sopii vaikkei kuvien laatu taaskaan hurmaa. Oli pikkusen vauhikas kuvattava ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti