tiistai 12. helmikuuta 2013

Syöte reissu

Käytiin viikonloppuna pikku syötteellä reissussa. Enemmän kuvia olisi tajolla tekemisistä, mutta ne on tällähetkellä toisaalla niin tässä muutama kuva joita olin omalla kamerallani ottanut (suurinosa siis kännykällä otettuja ja ne kuvat vielä puhelimessa).
Meillä oli ohjelmassa pulkalla laskua (isi oli sillävälin laskettelemassa), oli ihanan hurja vauhti, mutta voin sanoa että kirosin miljoona kertaa koko mäen kiivetessäni sitä ylös. Oli hurjan pitkä (hiihtolatu) mäki ja jyrkkiä laskuja. Meni hyvinkin puoli tuntia kun kiivettiin yhden laskun jälkeen takaisin ylös. Ei laskettu uudestaan. Mutta onneksi Peppi jaksoi kiivetä suurimmat mäet niin sain hieman hengähtää. Tuo kaksivuotias kun ei ole mikään kevyin vedettävä kun mäki menee suoraan ylöspäin ja kaikilla on jo valmiiksi kuuma ja toppavaatetta enemmän kuin olisi tarvinnut noille kiipeämisille pukea. Mutta lopulta päästiin ylös ja seuraavat mäenlaskut tehtiinkin sitten 3/4 pienemmässä mäessä :)
Käytiin myös lumikenkäilemässä, sekä minä että Peppi. Peppi mokoma karkaskin multa melkeen kun oli niin nopea niillä kulkemaan. Hyvä vaan että oli kengät jalassa, ne joilla ei ollut niin uppos polviaan myöten siihen hankeen jonka päällä minä iloisen kevyesti kuljin :D

Meillä oli myös järjestetty kokkaustuokio jonkun tv:stä tutun kokin ohjauksessa (en kuollaksenikaan muista miehen nimeä). Hyvää perus ruokaa tuli ja todella nopeaa. Peppi ei jaksanut osallistua vaan juoksi ympäri majaa ja kävi vähän väliä kerjäämässä suola liha makupaloja :) ei sit jaksanut syödä ruualla mitään :D

Ammuttiin koko perhe myös jousipyssyllä. Peppi ampu samalla jolla mekin ammuttiin ja harmittaa ihan vietävästi ettei ollut kameraa lähellä kun se jousi oli huomattavasti isompi kuin Peppi. Oli ihanan koomisen näköistä kun P ampui :)
Minäkin sain ampua kaksi kertaa. Ekalla kerralla sain ampuma ohjaajat ihmettelemän kun ammuin viidellä nuolella tulokseksi 41 eli 41/50 :) kyselivät olenko ennen ampunut. Enpä ole muualla kuin messuilla tällaisia pikku kokeilu kertoja. Ja ihmettelivät kun minä ammun molemmat silmät auki. Kun laitoin toisen silmän kiinni niin osuin samantien seiskaan ja muuten oli 9 ja 10. Voisi ehkä olla uusi harrastus? Olis lähelläkin tuo ammunta paikka niin vois alkaa käymään. Pitänee harkita.

 Maisemat hotellihuoneen ikkunasta olivat huikeat. Tykkylunta oli jokapuolella
Heijastimet? -tsek!

 Kävimme viimeisenä iltana satu metsässä jossa oli valo esitys. Ihan oli kiva, mutta oltiin jo sen verran väsynyttä porukkaa että ei oikein enään maistunut lumessa tarpominen :)
 Viimeisenä iltana oltiin tosiaan kaikki ihan poikki kun ekana iltana ei P malttanut käydä nukkumaan kun oltiin kaikki samassa huoneessa ja lauantaina ei nukkunut edes päiväunia niin otin sitten metsään kantorepun mukaan. Ihan hyvä niin sillä siellä se P matkusti melkein koko matkan ajan. Meillä ei ole kannettu repussa kuin lyhyitä matkoja niin tuntui tuonkin reissun jälkeen jo selässä että siellä on jotain ylimääräistä kannettu. Mutta on tuo paljon mukavampi tapa kaikille kuin se että raahataan toppapukuista vetelää lasta sylissä.
Meillä kantoreppuna siis Tula :)
Kotiinlähtiessä tuli uni ja kun oltiin melkein kotona niin autossa matkusti näinkin iloinen pieni tyttö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti