maanantai 29. lokakuuta 2012

Talvi saapui

Itseasiassa talvi saapui jo muutama päivä sitten. Pääasiassa lämpötila on -5 astetta eli ei vielä kovinkaan kylmä, mutta kun lumi on maasa ja meri kohtuullisen vieressä niin kyllä siellä pihalla jo topat on päällä. Joku aika sitten lupasin kurkistuksen meidän toppavaatteista ja otin kuvatkin, mutta meidän valoisuus on niin keltapainotteista että värit vääristy kaikissa vaatteissa niin pahasti että päätin esittelyn sitten tapahtuvan näin käyttö kuvien kautta. Voin taata että lakkeja tulee näkymään PALJON erilaisia. En siis ole yhtään hurahtanut lakkeihin, mutta ihan muuten vain... ;)

 Olen kuullut paljon kehuja molon haalareista, niin välikausi kuin toppa haalareistakin. Nyt on ensimmäistä kertaa meillä kokeilussa että millaiset ovat. Heijastimista kyllä maailman isoin plus merkki. Niitä on paljon, ne on nättejä (ei länttäisty vaan johonki kamalaa paksua heijastin viivaa) tähtiä ja ohuita viivoja ja voin sanoa kokemuksesta että ne heijastaa todella hyvin. Lämpimänäkin on pysytty, mutta pakkanenhan ei kyllä vielä mikään päätähuimaava ole eli odotellaan niitä kunnon kokemuksia sitten tammi- helmikuussa :)

kenkinä toimii ainakin tepsut. Nekin ekaa kertaa testissä. Toivottavasti on hyvät. Kehuja saaneet, mutta tänään tuli Peppi jo kotia kylmillä varpailla ja pakkasta tosiaan vain se -5... että katotaan nyt mitä huopikkaita sitä pitää vielä talven edetessä ostaa.

Toiset toppakinttaatkin pitäisi vielä löytää kun ne aina katoilee meiltä ja jos toiset on märkinä niin onpahan varalta toiset. Olis ihana löytää vaaleanpunaiset, mutta ei mistään löydy!? siis ihan oikeasti. ei tavallisia eikä nahkaisia. Yhet nahkaiset olen nähnyt, mutta koot alkoi  seitsemästä vuodesta ylöspäin. ihan tyhmää. yhdestä kaupasta löytyi vaaleansiniset, muttei mistään vaaleanpunaisia. Luulisi kuitenkin että pikku tytöille joku muukin haluaisi pukea vaaleanpunaista kuin minä vain..? Noh, pitää tyytyä pinkkeihin ja niihin mitä ikinä löytääkään. Näissä on kanssa ongelmana se että pitää olla super lämpimät, mutta mikään merkki ei ole vielä vakuuttanut minua. aina on kylmät kädet pienellä. Pitää alkaa itse tehtaileen jotain superlämmintä joka on alpakkaa sisältä ja päältä veden kestävää huopaa.. hmm.. ehkäpä.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti