tiistai 23. lokakuuta 2012

Rokko ja muuta kivaa

Meille tuli taloon yhtäaikaa flunssa ja rokko. Minä sain flunssan osakseen ja Peppi rokon. Rokkoa tosin ei oltas havaittu jos en olis katsonu Pepin jalkapohjiin. Siellä on ollut nyt melkein viikon punasia näppylöitä ja yks päivä huomasin että samoja näppyjä on kämmeniinkin ilmestynyt. Ne ei näytä häiritsevän Peppiä ollenkaan joten mitään ei ole tehty niille. Ärhäkän punainen väri on laantunut pikkuhiljaa ja rokko on ilmeisesti lähdössä pois. Kämmenissä näpyt olikin vaan muutaman päivän. Kaikenlaisia tauteja sitä ihmisen pitääkin sairastaa.
Minulla itellä flunssa alkaa antaa periksi eikä onneksi käynyt edes kovin pahana. Voimat oli pois ja pää oli haljeta, mutta loppujenlopuksi se oli vaan ihan tavallinen flunssa niin siitäpäs ei sen enempää :)

Muuten täällä vietellään varsin tasaista elämää. Valitettavan tylsää sellaista sillä taloon on iskenyt lorvikatari. Tekee mieli vain maata sohvalla ja tuijotella tyhjyyteen samalla kun kuuntelee piirrettyjä ja Pepin touhuja. Peppi ei kauaa viihdy piirrettyjä katsellen ellei ole mieluinen (paavo, pingu, pikkukakkonen) joten pitää välillä kuunnella mitä paikkaa se milloinkin terrorisoi. Meillähän ei siis leikitä, meillä tuhotaan ja terrorisoidaan. Erittäin harvoin (onneksi enenemissä määrin) Peppi löytyy jostain leikkimästä omia leikkejään kaikessa rauhassa keskittyneesti (sen pari minuuttisen). Pitempiä leikki hetkiä odotellessa.

Uhmaiän loppumista odotellessa.
Laiskotuksen loppua odotellessa.

;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti