maanantai 8. lokakuuta 2012

Ompeluksia ja neulomuksia

Teinpäs vielä muutakin kun iski innostus. kerrankin kone toimi.

Peppi sai toisenkin yöpuseron. Meillä on kettu buumi menossa ja kun metsolassa oli josain vaiheesa kaikki kankaat -20% (muistaakseni) niin tämähän oli ehdottomasti otettava mukaan sieltä :)Kangasta jäi yli niin päätin kokeilla ekoja lapasia koneella tehden. Kaavan nappasin valmiista lapasista ja ommellessa sovelsin. Resorin piti olla kivan napakka, mutta jotakin tapahtui ja resorit on vähän turhan löysiä ja ehkä hieman liian lyhyet kun ei meinaa pysyä hihan sisällä kun Peppi nostaa kättänsä. Mutta lämpimät ovat kun on vuoritettu ihanan unelman pehmeällä fleecellä :)
 

Innostuin silloin työ rupeaman aikaan yövuorossa kutomaan pepille kaulahuivin. Ideana oli aaina oikeaa pitkä perus kaulaliina... Noh... sattui samaan vuoroon kaksi neulomis taitoista ihmistä ja he päättivät että jos teen kaulahuivin niin teen sen kunnolla :D  Ennenkuin ehdin kissaa sanoa niin toinen oli jo koneella hakemassa kuvia neule ohjeista (ikinä en ole tehnyt neule kuvan (mikä sen nimi nyt onkaan) mukaan mitään niin oli vähän jännät paikat. Mutta hyvin meni kun oli tosiaan auttajia :) Lopetin ennen aikojaan teon kun oli aikuisten koko ja en halunnut että peppi hukkuu huiviinsa. Pitäisi vielä tehdä ohuet sitomis nauhat päihin, mutta se tehdään sitten josain vaiheesa ;)
Parempaa kuvaa ei ole nyt antaa niin että pitsi kuviointi tulisi esiin, mutta tässä nyt edes vähän osviittaa miltä näyttää päällä :)

  

Vähän osviittaa antavia kuvia :)

Pingviinin nenä on syöty jo ihan raadoksi kun sitä pitää kokoajan jyystää. Tiedä sitten onko tulosa takimmaiset hampaat..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti