tiistai 16. lokakuuta 2012

Ei herkille


Tyyni potilas hoidossa

Meillä kävi köpelösti hulluilla päivillä.
Peppi oli isänsä kanssa katselemassa toimistotarvikkeita kun minä selailin kansioita ja yhtäkkiä kuului että tuu äkkiä tänne.
Siellä oltiin tehty lähempää tuttavuutta terottimen kanssa kun isin silmä hetkeksi vältti  :/
Luulin ettei ole isokaan hätä kun lapsi ei huuda, ei itke, ei sano mitään eikä edes näytä sille että mitään olisi tapahtunut, mutta siinä se seiso verisen sormen kanssa ja kynsi melkein puolestavälistä halki pystysuunnassa. Äkkiä kassalle pyytämään laastaria ja puhistusainetta (teroitin putsattiin hyvin eikä siihen tullut mitään jälkeä kun vasta jälkeenpäin alkoi verta valumaan). Täti puhisti Pepin sormen ja laittoi laastaria ja Peppi ei ollut moksiskaan. Ihan oikeasti se tais olla ainoo joka vähät välitti sormesta. Kaikki muut kamalassa shokissa ja ei oikeen tiiä mitä tekis ja hirvee hössötys :D

Hyvin putsattu sormi saman päivän iltana. Tuo pala on siis nyt jo ihan irtoamis pisteessä.

Pikkunen sai sit urhoollisuudestaan pupu tarran ja jonkun örkki tarran :) Ne kai ne oli jännimmät ja merkittävimmät jutut varmaan Pepin mielestä. Ja hyvä niin.
Nyt odotellaan kynnen irtoamista joka tapahtuu minä päivänä hyvänsä. Onneksi ne kasvaa takaisin eikä ilmeisestikkään ole ollut kipeä operaatio tuo irtoaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti