torstai 15. elokuuta 2013

Vaatetta

Syksy tulee ja vaatetta on tehty päiväkotia varten. Ja ehkä vähän vielä hellepäiville (miten niin kesä muka loppu?). Voihan hihattomien alle laittaa pitkähihasen jos on kylmä :)

 Ostin naisten topin josta tein tämän puseron muuten mutta hihoihin ei riittänyt kangas niin tein sitten lakana kankaasta hihat. kuminauha kujat hihoissa ja kauluksella pitsikuminauha.

 Muumi kankaan sain tädiltäni. Monta kymmentä vuotta vanha. Tästä tuli mekko ja takana on erilainen muumi maisema. Tässä on kauluksella keltainen pitsi kuminauha.

 Kirpparilta ostin tuollaiset ihanat pienen nuken vaunut ja niihin ompelin tilkkulaatikosta löytyneillä kankailla patjan päällisen, tyynyn päällisen ja peiton. Tyyny ja patja on vaahtomuovia.

 Tämä on pitkänmallinen tunika, yltää reisien puoleenväliin. Sopii tosi kivasti sukkahousujen kanssa pidettäväksi. lisäsin isot napit olkasaumaan, mutta pitää vielä kattoa miten toimii käytössä. Kolisevat vähän kun paitaa kantelee.

 Tätä oli vaikea kuvata kun kuvattava olisi tehnyt kaikkea muuta kuin ollut kuvassa. Pakeni kokoajan. Mutta siis tunika/mekko. Hihat on pidennetty 3/4 hihoista niin arvio heitti vähän ja tuli liika pitkät hihat, mutta muuten ihana. Helma on vielä käännetty kuvien oton jälkeen.

 Selässä tiikerinpää vahtii :D Mietin että olisin joitain kukkia väritellyt, mutta antaa olla näin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti