torstai 22. elokuuta 2013

Mökki reissu

Päästiinpäs käymään sielläkin. Koko kevään hoin että mökille sitten mennään kesällä vaikka mikä olisi. Koko kesä meni muissa hommissa ja nyt päätin että nyt mennään vaikka mikä olisi kun seuraavat vkloput on taas tupattu täyteen ohjelmaa. Hieman potutti lähtä sillä jouduin kieltäytymään tärkeästä asiasta, mutta kun on päätetty lähtä niin silloin lähetään tai ei oltaisi menty ollenkaan sitten. Ja hyvä vaan kun lähettiin. Melkein ei enää potuta yhtään kun en mennyt toiseen hommaan... melkein.Mutta, Hauskaa siis oli. Sinne tuli serkkuni lapsensa ja koiransa kanssa. "pieni" 1,5 vuotias pentu oli Pepin korkuinen ja kohtuullisen innokas. Pelottava tapaus. Kun tarttu keppiin tai palloon niin siitä oli heti päästettävä irti tai oli rähmällään maassa kun melkein rintakehään asti yltävä koira veti tassut mahalle ja tuuppas (sekä haukkaili sitä esinettä kädestä). Peppi kaatui kerran ja minä olin lentää laiturilta veteen kun mulle ojennettiin keppiä enkä tajunnu et se koira pomppii siinä jaloissa niin viimehetkellä sain laiturin kaiteesta kiinni etten molskahtanut. Ei olis ollu kiva talviturkin menetys taktiikka.Mökillä käytiin mustikassa/puolukassa ja poimittiin myös vadelmia. Valdelmista tätini valmisti hilloa jota tulikin aika satsi. Mustikat ja puolukat on nyt pakasteessa. Olis puoli kiloa juolukoitakin enkä oo vielä niihin koskenu. saa nähä meneekö huonoksi ennenkuin keksin niille käyttötarkotuksen.


Peppi sai nukkua pienessä itulaatikossa(?) meidän vieressä lattialla. Just eikä melkein passelin kokonen pienelle. Mökillä myös saunottiin pihasaunassa molempina päivinä. Oli vaan kovempi lämpö kuin kotona on tottunut niin ei siellä kauaa viihtynyt.

Käytiin myös ongella veneellä. Pepin ensimmäinen veneretki... ei mennyt ihan putkeen :D
Innossaan kyllä lähti ja hetken istuki otta kurtussa, mutta sit olis halunnu seistä ja ku ei annettu niin vähä tympäs, kalastus ei ollu kivaa ku piti vaa tuijottaa jotain pientä palluraa vedessä ja viimenen tikki oli ku ei päässy nyt just heti pois sieltä keskeltä jorpakkoa :)


Yleistä piha leikkimistä oli paljon ja ulkona juoksentelua.


Ensimmäisenä päivänä ei nukkunut päiväunia ja se tuntui seuraavana päivänä. Valvo molempina päivinä pitempään kuin yleensä kotona ja heräs kuitenkin samaan aikaan kuin kotona niin tietäähän sen että on unovelkaa. Kotimatka sujuikin sitten untenmailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti