sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Päiväkoti!!

Nyt on paperit tulleet kotiin ja meidän Pepille on varattu päiväkotipaikka huvikummusta. Kamalaa, ihanaa, mukavaa, hirveetä joko se nyt joutuu sinne vai pääsee sinne..? P on oottanut päiväkotiin pääsyä jo kohta puoli vuotta. On kerrottu monen monta kertaa että syksyllä alkaa päiväkoti ja oltu innoissaan kavereista. välillä sinne ollaan menossa yksin, mutta suurimmaksi osaksi äiti on kuulemma tulossa mukaan... Katsotaan miten käy kun totuus paljastuu.
 Reipashan tuo on, että sen puolesta varmasti pärjää ja kunhan kavereita saa niin hyvin se menee. Mutta miten minä pärjään? Onneksi on kohtuullisen pehmeä lasku tiedossa kun ei ihan heti ole töitä minulla niin voin pitää lyhyempiä viikkoja ja lyhyempiä päiviä alkuun :)

Ollaan nautittu lämpimistä ilmoista. Käyty ensimmäisellä parturikäynnillä (nyt näyttää ihan isolta tytöltä kun etutukka on leikattu ja polkka saatu taakse :) ) Viikonpäästä alkaa pitkä reissu. Ihan vain oman maan etelän päähän, mutta täältä ajettuna se kestää kuutisen tuntia ja välipysäkkien kanssa mahdollisesti 8-9 tuntia. eli koetuksella on kaikkien matkustus takapuolet ja hermot.

Tein matkaa ajatellen yhden helpottavan apulaitteen autoon:


Pädille telineen niin voidaan katsella elokuvia takapenkillä :) Kosketus ominaisuus toimii läpi joten tätä ei tarvi ottaa pois jos ohjelmaa vaihtaa. Ihana tuli ja päivä meni (ei kannata ommella jos ompeluhuoneessa on 30 astetta lämmintä. Se ei ole mitenkäänpäin katsottuna mukavaa eikä rentouttavaa). Olin ajatellut keltaista omena kangasta, mutta ehkä tämä hillitty sopii paremmin. ei niin herätä huomiota. Isi valitti keltaisen kantin kuitenkin vähän väriä tuomaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti