torstai 9. toukokuuta 2013

Ei toimi

Tämä taas jurraa vastaan. en saa mitenkään lisättyä kuvia millään tunnuksella joten nyt ollaan ilman kuvia niin kauaa kunnes taas alkaa pelittämään. kyllä potuttaa :/ Monta päivää yrittänyt joten ei varmaan ihan hetkellinen ongelma ole. joku nyt vaan nyppii vastaan.

Mutta, ei anneta hidastaa. Ommeltua on tullut jos jonkinmoista ja niitä voin esitellä (halusitte tai ette ;) ) myöhemmin kun saadaan kuvat taas pelittämään.

Meille hommattiin vanhat kunnon videotkin nyt yks päivä :D Kirpparilta löytyy kivoja elokuvia euron hinnalla ja mummolassa on pinokaupalla vanhoja hyviä elokuvia mitä oon itsekkin katsellut. Iskä kyllä on useamman kuin kerran maininnut ihan "surkeesta" kuvanlaadusta (kaikki muu on surkeeta paitsi HD(ja miloona numeroo tähän perään) laatuiset). Eipä onneksi haittaa yhtään minua ja P:tä. kelpaa hyvin vanhat kunnon videot. Varsinkin kun itse videot oli ilmaiset ja elokuvatkin aikapitkälle kaikki. kaksi euron elokuvaa ostettiin ja loput tulee mummolasta :)

Kesää kovasti odotellaan ja minulla ianakin on ihan kamala hinku päästä johonkin reissuun. Ei nyt rahaa olis laittaa ihan kamalasti, mutta johonkin on kaipuu. varsinkin kun työt olis tarkoitus aloittaa ja päiväkoti aloittaa niin kaipaan jotain irtiottoa ennen sitä koko perheenä. Suunnitteilla on siis särkänniemi reissu josa on meille isommille jotain ja pienimmälle jotain. automatka sinne kyllä kuulostaa yhdelle hjelvetille, mutta... siitä selvitään kun ajatellaan rahan säästöä ja lopputulosta. Ja hommataan bädille telakka jolla sen saa kiinni niskatukeen ja toimii pahimpina hetkinä lapsen telkkarina. Matka on takoitus taittaa päiväuni aikaan reippaan ulkoilun jälkeen niin toiveissa on että osa matkaa menisi nukkuessa. Tosin ei ehkä koko seittemän(?) tuntia, mutta ede tunti pari siitä ajasta :) Katsellaan mitä kehitetään. Voi olla että jos asiat menee eri suunnitelmien mukaan niin mihinkään muualle ei lähetä kuin mökille vklopuksi, mutta sekin kelpaa siinätapauksessa oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti