torstai 13. kesäkuuta 2013

Ompelu kuva pläjäys

Muutamat viimeaikaiset ompelut vielä puuttuukin, mutta mutta... ehkä tässä on pläjäystä yhdelle kerralle :)


 Tunika ja t-paita P:lle
 Lapasia tuli tilkkulaatikosta ihan kamalasti. Kaikki lapaset siis sieltä tilkkulaatikosta. Kahdet vielä puuttuukin. Kai jokainen tyttö tarvittee kesäksi yhdeksät lapaset (+kaikki ne muut sormikkaat ja lapaset mitä jo oli olemassa...)? Ehkä vähän innostuin kun oli nopeita ja helppoja ja oli niin kiva yhdistellä kuoseja ja värejä :)


 Norsu tunika menee periaatteessa mekkonakin (erittäin lyhyenä sellaisena) mutta tein kaveriksi housutkin. Luulin tekeväni kapeat legginssi caprit niin noi olikin yhdet leveimmistä capreista mitä meillä on tällähetkellä käytössä :/ Aina ei voi onnistua. ja meneepähän pitempään :)

 Tämä on yksi lemppareista. Kangas on aivan iiiihana luonnossa. Kainalo-aukot vaan oli liika isot kaavoissakin jo niin maha melkein näkyy niistä :D Tämä oli nimellä taaperon mekko, mutta on niin lyhyt että pakko pitää legginssejä tai muuta alla.

 Testasin slimiä t-paita kaavaa. Tuli aikast ihanan mallinen päälle. Luulin että olisi tullut vielä kapeampi, mutta tässä onkin aika hyvin kasvunvaraa vielä niin leveydessä kuin pituudessa. Kangas on aivan iiiihanan pehmoista ja haluisin tuota lisääkin jos vaan jossain myytäisiin (vanhempaa mallistoa ostettu kangas kirpparilta fb:stä)

 Pari perus toppia. Toisessa takaosa tuollasta salmiakki kuvioista.

 Vanhasta isin t-paidasta lyhyt mekko (se on oikeasti pitempi, mutta kuvattava ei ollut kuvaus tuulella niin helma kääntynyt ihan nurinperin). Solmitaan toiselta olalta rusetille. Vielä hieman iso kun koko on 3-4 vuotiaalle ja P kun on vasta 2 vuotta. Ehkä syksyllä-keväällä menee sitten sukkisten/housujen ja pitkähihasen/t-paidan kanssa.

 Pari perus hihatonta lisää. Nämä on aika pitkälle tehty tilkkulaatikon sisällöistä.

Tämän PITI olla yö t-paita, MUTTA huomasin kanttauksen viimeisen sentin kohdalla kanttaavani käsiaukkoa pää-aukon tilalta enkä jaksanut purkaa koko hommaa niin tämä nyt on sitten hihaton yöpusero... :)

Ensikerralla ehkä jo jotain reissusta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti