tiistai 13. marraskuuta 2012

Joululahja haaveita

Joulun alla on ihana keräillä tavaroita netistä ja haaveilla että minä haluan tuon, tuon, tuon ja vielä ehkä uon ja tuonki :D Kyllä, harrastan sitä ja nautin siitä erittäin paljon.
Ostin joku aika sitten P:lle nukkekodin kirpparilta (ihanuus! esittelen joku kerta sen teille) ja haluaisin kolmen puu ukkelin (vähän kynänjälkiset ja leikkiä kokeneet, mutta edelleen hyväkuntoiset leikkeihin. mitä nyt yheltä puuttuu yksi jalka) tilalle jotain muuta. Kivaa, nätimpää, meille sopivampaa jos voisi sanoa. sylvanian family:n hahmot on aivan suloisuuksia ja luultavasti josain vaiheessa hommataan joku pikku perhe meille asustelemaan nukkekotiin. Hiiri tai pupu perhe on omia suosikkejani tällähetkellä. Pitää katsella niitä sitten kun saadaan nukkekotia laitettua (maalattua) ja kun P kasvaa että mitkä olis meidän oloisia.
MUTTA, Siitä haaveilusta. Haaveilen Maileg hahmoista. Ne on vaan jotain ihanaa! Pikkuisia, nättejä ja ihan liian kalliita ostettavaksi, mutta siltikin ihanuuksia haaveiltavaksi :D

 Balleriina on minun ehdoton lempparini tällähetkellä. Se on suloinen, siro, raikas ja niin meille sopiva. Meilläkin puetaan aina tutu päälle kun musiikki pauhaa. Jokaisella tytöllähän pitää olla tanssi tutu :) äidilläkin ;)
 Tämä pikku pottailija voisi kannustaa meidän ei niin ahkeraa pottailijaa. Voisivat istua vieri vieressä vessassa ja keskustella henkeviä kunnes, hupsista heijaa, yhtäkkiä olisikin potassa pissat :)

 Ja eihän nukkekoti olisi mitään ilman kuninkaallisia. Pikkuiset prinssi ja prinsessa voisivat muuttaa meile nukkekodin torniin asustelemaan.

Ja jottei karata liian kauas todellisuudesta niin pitäisihän heillä olla sitten ihka oikea ihanuus pyykkiteline.

Maileg tuotteita on vaikka jos minkälaisia. Näistä saisi kyllä isommankin vaatekaapin kokoisen nukkekodin pystyyn.

Paikkoja joista näitä saa on esim. viivus , lastenpuoti kupla sekä sisters guild
Sivustojahan löytyy lisää googlettamalla, mutta tuossa nuo mitä minä olen viimeisinä selaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti