perjantai 20. syyskuuta 2013

Savaway

Osallistun aina välillä fb:n ompeluryhmän haasteeseen, Savaway haaste. Tarkotus on siis tehdä annetun idean perusteella kahdessa tunnissa tuote. Vaate, asuste, sisustustuote tmv. Oon tähän mennessä tainnu tehä aina vaatteen.
Yhdesti jopa itselleni kun oli haasteena kaava. Meille lähetettiin testi käyttöön aikuisten kaava joka on nyt sitten tullut kauppaan myyntiin Linneaan (nettiin). Perus kaava josta saa muokkaamalla ihan mitä vaan, hupullista, tunikaa, lyhyttä, t-paita, pitkähihanen, 3/4 hihoilla, vetoketjulla, napeilla, rypyillä, perhoshihoilla... voisin jatkaa listaa pitempäänkin, mutta ehkä idea selvisi :) Ihan loisto kaava.

Mutta siis, viimeviikon sawassa piti hakea ideaa joltain toiselta ompelijalta. Minä sain ideani täältä.
Aikaa oli siis sen kaksi tuntia. Pitsiä ei kotoa löytynyt niin käytin kirpparilta ostettua hamekangasta jossa on ihanaa kirjailua pinnassa (ei oikeen näy kuvissa). Koira kangas tuli paketissa ja se piti sisällyttää ompeluun. Hameen tein kahentunnin ulkopuolella ja paitaankin sain menemään 2,5h kun hihojen ja helman kääntämiset meni yliajalle.

  
 
 Hameesta ei ole sovituskuvaa mutta se yltää (toivottavasti) polvien yläpuolelle ja siinä on ommeltu vain sivusaumat ja helman käänne uudestaan. Resori ja sen sisällä oleva kuminauha oli valmiista hameesta. En ole päässyt kokeilemaan hametta vielä P:lle niin ootan jännityksellä ekaa käyttökertaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti